31 jul 2006, 17:16

Предателство и обич 

  Poesía
1224 0 5
Предателство и обич
Весела Кънчева

Когато осъзнах - изумена,
че и най-близките ми хора
могат да ме предадат...

Когато се почувствах - изгубена,
в препълнения свят от хора,
и не знаех кой няма да ме предаде...

Тогава видях - просълзена,
че само синът ми сред многото хора,
ме гледа с тъжни и пълни с обич очи...

Изведнъж се почувствах - спасена,
синът ми ме държеше за ръка,
и ме водеше далеч от предателите...

Тогава чух - щастлива,
моят син да изрича най-хубавите думи:
"Дръж се здраво за мен, мамо"

Тогава проумях - благодарна,
че синът ми не е сред тези хора,
и повярвах, че никога не би ме предал...

01.10.2005

© Весела Кънчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??