24 feb 2021, 17:23

Предчувствие 

  Poesía » De amor
302 0 0

 

Любовта внезапно пристигна,

изпитателно взря си в лицето,

закачливо дори ми намигна,

сякаш с ласо придърпа сърцето...

 

Този ден създал го художник,

взел бои от палитра най-светла...

А душата ми – птичка тревожна,

е с усещане: влиза пак в клетка...

 

януари 2021 г.

© Живодар Душков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??