21 dic 2010, 14:36

Преди 

  Poesía
749 0 3

Преди да пиша, само ще говоря.
Преди да заговоря, ще мълча.
Ще бъда сал сред скъпите си хора
и само през сърцата ще лича.

Преди да помня, много и забравих.
Преди да го забравя, забраних
да бъда ключ за полудели брави
и после и стиха си опростих.

Преди да мисля, само се усещах.
Преди да се усещам, се открих -
човек, дошъл на първата ми среща,
в очите му душата си измих.

© Милена Филипова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Красиво и изключиелно логично и смислено. Жалко, че хората, дали тези ниски оценки не са вникнали в прекрасния стих!
  • Хареса ми - първият стих е като камбана!
  • страшно ми хареса...
    Браво, Милена!
Propuestas
: ??:??