8 jun 2012, 14:08

Преди... 

  Poesía » De amor
537 0 1

 

                  Преди да те открия,

                  аз вече те познавах.

                  Преди да те поискам,

                  аз вече те желаех.

 

                  Преди да те опитам,

                  вкуса ти вече знаех.

                  Преди да ме целунеш,

                  ти беше ме омаял.

 

                  Преди да бъда с теб,

                  докосвах те в съня си.

                  Преди тела да слеем,

                  обожавах аз плътта ти.

 

                                                             Преди да ме боли,

                                                             ти стана жива рана.

                                                             Преди и след преди…
                                                             до тебе аз останах!!!

 

                                                             08.06.2012 г.

                                                             © Силвия Даракчиева

© Силвия Даракчиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??