25 mar 2018, 19:34

Преди да се родя 

  Poesía
257 0 2

Преди да се родя

навярно бил съм птица

приютила изгрева

 

А след смъртта

ще бъда аромат на вишна

от залезите вдишван

 

Сега съм само стих

© Емил Павлов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??