25 ago 2017, 23:48

Преди да станеш пепел 

  Poesía » Otra
628 0 1

Вдишвам.. 
Издишам... 
Мое  спасение,

в ръката ми догаряш...
Сред злоба и презрение. 

 

Само ти остана.
А вече те запалих...
Сияйна и разбрана –
Силуети възкресяваш.

 

Пред изцъклените ми очи –
разграй ми ги отново! 
Бледна с дим ме погали...

Преди да станеш пепел... 

© Николинка Кирилова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??