24 ene 2008, 2:22

Преди да заспя 

  Poesía » De amor
718 0 1
Толкова много мисли минават през главата ми,
 едничката последна мисъл преди да заспя,
 едничката последна мисъл е за теб,
 за теб и за никой друг, любима моя,
 за това, че искам да си в обятията ми,
 да усещам уханието на кожата ти,
 да усещам топлината на тялото ти
 и красотата на душата ти,
 да виждам радостта в очите ти
 и да не мога да отделя поглед от тях,
 не мога да заспя, цвете мое, не мога,
 за това ела и ме гушни,
 и в сладък сън да се унесем.
 

 

© Лъв Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • поздрав!дано желанията се сбъднат!
Propuestas
: ??:??