28 jun 2018, 23:17

Преди дъжд 

  Poesía
698 1 3

слоести облаци
юни - намръщен

 

реят се птички

в небето напети

 

дъжд се задава
чудат и насъщен -

 

шепи да пълни

 

................................

 

и радост да свети

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??