Jun 28, 2018, 11:17 PM

Преди дъжд 

  Poetry
729 1 3

слоести облаци
юни - намръщен

 

реят се птички

в небето напети

 

дъжд се задава
чудат и насъщен -

 

шепи да пълни

 

................................

 

и радост да свети

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??