15 abr 2017, 9:11

Преди и след 

  Poesía » De amor
349 0 0

Преди година точно

срещнах любовта.

Погледна ме кротко

в опустялата душа.

 

Точно тогава онази моя душа

помисли си кротко:

"Най-накрая намери онова,

което хората наричат с много имена

"любов, щастие, красота".

 

Но след една година вече 

знам, че лъжа беше

думите ти красиви

напразно изрече.

 

След една година 

във всички търся 

очите ти красиви 

но, тогава се сещам

мираж е всичко, проклети 

са всички.

© Султан Ангелов - DESTUR Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??