на шестдесет години ще сме мъдри
на шестдесет години ще сме стари
на шестдесет ще сме готови за умиране
на шестдесет ще сме забравили че сме били на двайсет
на шестдесет - защо да мислим за това
ще чакаме смъртта да ни намери
и ще си казваме - нека тя да свърши тази работа
"Дърветата умират прави"
На шестдесет ще бъдем слаби за умиране
© Дух на лютеницата Todos los derechos reservados