4 jun 2009, 12:39

Предизборно 

  Poesía
332 0 1

            ПРЕДИЗБОРНО

 

Ври и кипи  на властта гърнето -

чезнат млади с напразни мечти.

Щастието назаем отдавна е взето -

живите изядохме го почти.

 

Лудниците  тихо затварят врати.

Бог отгоре с вест ни упътва.

Спасител от избори не ще  долети.

Рано е още за небесна жътва.

© Мимо Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??