ПРЕДИЗБОРНО
Ври и кипи на властта гърнето -
чезнат млади с напразни мечти.
Щастието назаем отдавна е взето -
живите изядохме го почти.
Лудниците тихо затварят врати.
Бог отгоре с вест ни упътва.
Спасител от избори не ще долети.
Рано е още за небесна жътва.
© Мимо Николов All rights reserved.