4 июн. 2009 г., 12:39

Предизборно 

  Поэзия
330 0 1

            ПРЕДИЗБОРНО

 

Ври и кипи  на властта гърнето -

чезнат млади с напразни мечти.

Щастието назаем отдавна е взето -

живите изядохме го почти.

 

Лудниците  тихо затварят врати.

Бог отгоре с вест ни упътва.

Спасител от избори не ще  долети.

Рано е още за небесна жътва.

© Мимо Николов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??