Бъди предизвикателство за мен!
Накарай ме в съня ти да се влюбя!
Стани мигът, щастливо споделен!
В мечти ума си искам да изгубя.
Бъди предизвикателство за мен!
Накарай ме да тръпна в неизвестност!
Бъди дъбът, от бури не сломен –
плени ме с благородие и честност!
Бъди предизвикателство за мен,
онази тръпка странна и тревожна!
Нечакан порив пламен, устремен.
Една любов далечна, невъзможна.
© Дияна Ханджиева Todos los derechos reservados