28.10.2009 г., 14:31 ч.

Предизвикателно 

  Поезия » Любовна
710 0 11

 

Бъди предизвикателство за мен!

Накарай ме в съня ти да се влюбя!

Стани мигът, щастливо споделен!

В мечти ума си искам да изгубя.

 

Бъди предизвикателство за мен!

Накарай ме да тръпна в неизвестност!

Бъди дъбът, от бури не сломен –

плени ме с благородие и честност!

 

Бъди предизвикателство за мен,

онази тръпка странна и тревожна!

Нечакан порив пламен, устремен.

Една любов далечна, невъзможна.

 

© Дияна Ханджиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??