14 ene 2016, 23:55

Предизвикателство 

  Poesía » De amor
434 0 3

 

Обичай ме, каквато съм, такава, 

дори това да означава, че на две, 

сърцето си ще разкатаеш, Дяволе,

за да можеш в него да ме побереш.

 

Едната в мен е ангел, но обаче,

ако случайно с другата се заядеш,

ще усетиш как разкъсвам здрача,

предизвикал във душата ти палеж.

 

Ще се справиш ли със двете в мене,

едната лоша, а пък другата - добра?

Разкъсай се на две, че ти е време,

цяла във сърцето ти да се сбера.

 

03.02.2015

© Сияна Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??