25 mar 2012, 14:07

Предопределено 

  Poesía » De humor
667 0 0

Изкъпаха се четири кокошки.

На клон простряха се да съхнат.

Наперени и лъснати кат брошки,

очакваха съдбата си - сатъра.

Горките глупави кокошки.

Те толкоз горди бяха и надути,

че тяхна орисия беше - да кудкудякат

и да бъдат чути...

 

© Цветелина Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??