И във този живот се повтаря съдбата-
първо Нея обичаш, отдаден в захлас,
в миг я губиш, животът ти се сгромолясва,
безпощадно и тъжно те тегли пръстта.
Но очите ми стрелят в сърцето ти право,
те наливат във раните огън и страст,
и те водят по път като огнена клада,
дето смелите само обичат така.
© Даниела Атанасова Todos los derechos reservados