29.03.2022 г., 14:39 ч.

Предопределено 

  Поезия » Любовна
387 0 2

И във този живот се повтаря съдбата-

първо Нея обичаш, отдаден в захлас,

в миг я губиш, животът ти се сгромолясва,

безпощадно и тъжно те тегли пръстта.

Но очите ми стрелят в сърцето ти право,

те наливат във раните огън и страст,

и те водят по път като огнена клада,

дето смелите само обичат така.

© Даниела Атанасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??