29 мар. 2022 г., 14:39

Предопределено 

  Поэзия » Любовная
382 0 2

И във този живот се повтаря съдбата-

първо Нея обичаш, отдаден в захлас,

в миг я губиш, животът ти се сгромолясва,

безпощадно и тъжно те тегли пръстта.

Но очите ми стрелят в сърцето ти право,

те наливат във раните огън и страст,

и те водят по път като огнена клада,

дето смелите само обичат така.

© Даниела Атанасова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??