14 oct 2007, 12:19

Предпазливост 

  Poesía
508 0 7
Това твоето
сърце
на джебчия
и моето няма
да отнеме.
Зазидах останките му
в стена на плача -
с листче не ще го изтръгнеш...

© Нежното Ласо Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??