29 feb 2016, 7:28  

Предпролетно 

  Poesía » Filosófica
267 0 2

Пролет, плахо ти пристъпваш! -

Ту си жарка, ту си лед!

В нови пъпчици напъпваш

и твориш ни цветосвèт!

 

Разтуптявай светостта си

за живот и за живец,

и дарявай радостта си

за прослава на ОТЕЦ!

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??