Представям си и се пренасям
в моментите ти истински от начина ти на живот.
Наблюдавам ги с мислите си
и се обогатявам, пречиствам се
със смеха ти,
думите ти с ухание на доброта,
когато с настроението си цветно
прегръщаш с топлина човешка
незабравимите мигове
сред хората, които цениш,
и смисъл, и светлина
ти носят в сърцето.
И най-силно се възхищавам
в присъствието ти с деца.
И когато се наслаждаваш и отдаваш
на вкусове на храни, десерти, къпеш се,
обличаш се, избирането за суетността ти,
в тренировките си, в интимността си
и от начина ти на заспиване, когато спиш и се събуждаш.
Изгледът на лицето ти в настроенията
на емоциите ти, вълненията, радостите,
болките, самотните усещания със сълзите
парещи и щастливите сълзи, в човек превръщащ те...
Е съвършен, вълшебен и смислен.
Човечност, доброта, свобода
и топлина в чувствата
научавам от представите ми
за твоя свят.
За В. А
Г.Ф.Т
© Георги Табаков Todos los derechos reservados