26.01.2010 г., 10:28 ч.

Представите ми за света ти 

  Поезия » Любовна
598 0 0

Представям си и се пренасям

в моментите ти истински от начина ти на живот.

Наблюдавам ги с мислите си

и се обогатявам, пречиствам се

със смеха ти,

думите ти с ухание на доброта,

когато с настроението си цветно

прегръщаш с топлина човешка

незабравимите мигове

сред хората, които цениш,

и смисъл, и светлина

ти носят в сърцето.

И най-силно се възхищавам

в присъствието ти с деца.

И когато се наслаждаваш и отдаваш

на вкусове на храни, десерти, къпеш се,

обличаш се, избирането за суетността ти,

в тренировките си, в интимността си

и от начина ти на заспиване, когато спиш и се събуждаш.

Изгледът на лицето ти в настроенията

на емоциите ти, вълненията, радостите,

болките, самотните усещания със сълзите

парещи и щастливите сълзи, в човек превръщащ те...

Е съвършен, вълшебен и смислен.

Човечност, доброта, свобода

и топлина в чувствата

научавам от представите ми

за твоя свят.

                                                                                                             За  В. А

 

 

                                                                                                                                     Г.Ф.Т

 

© Георги Табаков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??