Предупреждение
Ти се молиш
да ти дам отново шанс
и да кажа че това не ще да бъде
нашият последен танц.
Знай, не искам
да ти вдъхвам пак надежда,
ясно искам да ти стане,
омотахме се в тънка мрежа.
На таз коварна песен
танго решихме да играем
и стъпвахме по тънък лед,
без капка да се осъзнаем.
Ти впила беше нокти в мен,
разбрах,
създадох
аз голям проблем.
Не искам аз да виждам
сълзите ти горчиви, разбери,
аз казах, че това ще следва,
ти така не се и примири.
Опитах да ти кажа ясно,
че силно ще те нараня.
Това ли трябваше да следва?
Не исках да те наскърбя!
© Радослав Todos los derechos reservados