Mar 27, 2015, 11:05 PM

Предупреждение 

  Poetry
355 0 0

Предупреждение

 

Ти се молиш

да ти дам отново шанс

и да кажа че това не ще да бъде

нашият последен танц.

Знай, не искам

да ти вдъхвам пак надежда,

ясно искам да ти стане,

омотахме се в тънка мрежа.

 

На таз коварна песен

танго решихме да играем

и стъпвахме по тънък лед,

без капка да се осъзнаем.

Ти впила беше нокти в мен,

разбрах,

създадох

аз голям проблем.

 

Не искам аз да виждам

сълзите ти горчиви, разбери,

аз казах, че това ще следва,

ти така не се и примири.

Опитах да ти кажа ясно,

че силно ще те нараня.

Това ли трябваше да следва?

Не исках да те наскърбя!

© Радослав All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??