9 dic 2009, 8:00

Предзимно 

  Poesía » Del paisaje
856 0 36

 

Стеле се мъглата гъста

над заспалия градец.

Сякаш сводът е поръсил

звездния си бял прашец.

 

Търси лунен лъч самотен

брод към морната земя.

Зъзнат оголели клони,

шушне шума от листа...

 

Някъде пролайва куче,

ромоли дъждец сънлив...

Утре нещо ще се случи:

първи сняг ще завали.

 

 

 

© Вилдан Сефер Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??