15 dic 2009, 11:23

Преекспонация 

  Poesía » Otra
873 0 4

Силно искам да можеше
усмивката да е достатъчна
загубих много съкровища
на карти със думите
усмивка достатъчна
за всичките чувства

 

 

© Никифор Никифоров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??