15.12.2009 г., 11:23 ч.

Преекспонация 

  Поезия » Друга
869 0 4

Силно искам да можеше
усмивката да е достатъчна
загубих много съкровища
на карти със думите
усмивка достатъчна
за всичките чувства

 

 

© Никифор Никифоров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??