14 jul 2007, 0:53

ПРЕГРЪЩАМ МОРЕТО ! 

  Poesía
649 0 8

    ПРЕГРЪЩАМ МОРЕТО !

Прегръщам МОРЕТО
                       и плувам! Сърцето
подскача напрегнато
                       такт подир такт!
Водата ме гали,
                       с вълни заиграли!
Обгръща ме нежно
                       в любовен контакт!

Как устремно плавам!
                      С любов се отдавам
на водния полет
                      по морската шир!
Брегът е далече
                     и малко човече
с ръчичката бяла
                     ми маха безспир!

Обичам МОРЕТО,
                     БЕЗКРАЯ, НЕБЕТО,
където душата
                     на воля лети!
Със него мечтая,
                     политам във рая
с крилата на феникс
                     от блян и мечти!


гр.Варна, 13 Юли, 2007

© Светльо Златанов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??