Намерих си самотно сърце и го прегърнах,
знаеше всичко за болката то.
Здравейте – му казах усмихнато
и плахо подадох ръка.
Невярваща беше душата ми,
сърцето ми го позна.
В наситена, плътна мъгла
показа ми някак посоката.
И ето ни двамата влюбени,
вплели пръсти ведно,
крачим през време уверени,
че е било за добро.
Пътят пред нас предстои,
очаква ни пътуване вълнуващо,
добило увереност със силата,
че са се слели две души.
Озарено сърцето ми се огледа в очите ти,
намерило смисъла си сега.
Душата покой е намерила
от това че принадлежи.
Подобно си казахме двамата –
копнежа и целувка, шега.
Усмивка, пътуване, лудост е
...във вечността
© Ани Апостолова Todos los derechos reservados