4 feb 2012, 0:53

Прегърни ми душата 

  Poesía » De amor
735 0 3

          ПРЕГЪРНИ   МИ  ДУШАТА    

 

Прегърни ми душата!

В този миг сякаш

свършва света.

Светлината изпили,

облаците мастилени

обгръщат деня

в пелена от  тъга.

Всичко сиво е

а в очите сълзи-езера ,         

океан от лъжи                         

ме удавя

и падам в калта.

Ще повярваш, нали,

в този тягостен миг,

в този яростен дъжд

как ми липсваш

и как ме боли!

Колко исках

във теб да повярвам!

Колко искам

 сега да крещя,

че те мразя,

до болка те мразя!

Ех, да можех

да сторя това!

Но съм толкова слаба!

Но съм просто жена

и с любов съм наказана!

Прегърни ми душата!

Превърни моя ден

в светлина!

© Таня Ив Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря ти Ели,надявам се да си гледала и видеоклипчето !
  • Харесах!Докосващ и въздействащ стих!Привет Танче!
  • http://vbox7.com/play:9fe7553f61

    Благодаря, Оксиморон,че си го почувствал!
    При желание можете да видите и видеоклипа към стиха!
Propuestas
: ??:??