14 mar 2015, 11:53

Прехвърляне на вината 

  Poesía » Otra
262 0 0

 

   ПРЕХВЪРЛЯНЕ НА  ВИНАТА

 

   В нея е порока...

    Тя  е синеока!...



© Христо Славов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??