Остаряват само дните в календара
и в косите пухкав сняг вали,
но дори за миг не смятам, че съм стара,
щом казваш, че не ми личи.
И не мисля и да остарявам,
макар че със козметиката съм на „ти” -
зная, непременно ще се справя,
щом до мене се събуждаш ти.
Кураж ми дава тази мисъл,
че съм здрава и не съм сама,
с теб животът има смисъл,
заслужава си да продължа.
© Гинка Любенова Косева Todos los derechos reservados