2.03.2010 г., 20:41 ч.

Преклонни години 

  Поезия » Друга
473 0 0

Остаряват само дните в календара

и в косите пухкав сняг вали,

но дори за миг не смятам, че съм стара,

щом казваш, че не ми личи.

И не мисля и да остарявам,

макар че със козметиката съм на „ти” -

зная, непременно ще се справя,

щом до мене се събуждаш ти.

Кураж ми дава тази мисъл,

че съм здрава и не съм сама,

с теб животът има смисъл,

заслужава си да продължа.

© Гинка Любенова Косева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??