18 oct 2017, 11:45  

Прекомерности 

  Poesía » De amor
308 0 0

Постоянно ме упрекваше,
че прекалявам с кафето. 
Вече не пия. Отказах го.
Може би, защото ми напомня за теб.
Не знам...
Просто, от време на време,
ми липсват забележките ти.
А той...
Пие ли кафе?

© Константин Стефанов Todos los derechos reservados

...

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??