18.10.2017 г., 11:45 ч.  

Прекомерности 

  Поезия » Любовна
299 0 0

Постоянно ме упрекваше,
че прекалявам с кафето. 
Вече не пия. Отказах го.
Може би, защото ми напомня за теб.
Не знам...
Просто, от време на време,
ми липсват забележките ти.
А той...
Пие ли кафе?

© Константин Стефанов Всички права запазени

...

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??