30 jun 2007, 13:22

Прекрасно 

  Poesía
555 0 4
Събудих се и погледнах
през прозореца.
Видях градината с
разцъфнали цветя,
чух песента на птиците
и тогава си помислих
"Господи, всичко
е толкова прекрасно..."
Нямаше облаци и днес
няма да вали,
всичко е така красиво
като слънцето в твоите очи.

© Стеси Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??