Преливам
Преливам от нестихващи слова.
В живота често неизказани...
Мислите към Вечността пълзят.
В другите животи - важат ли...?
Преливам от един копнеж.
В сънища Луната пари...
Безумство (в крайния стремеж)
изригваш... после ставаш лава...
Преливам. В твоята река.
Приток, минал материци...
Снежна бях... И южен ураган...
За теб какво съм - питам...?
Знаеш...! Ти си синоптика...!
© Таня Георгиева Todos los derechos reservados
Няма нещо по-емоционално от копнежа, Таня. При теб е изразен във висша степен!