Feb 22, 2009, 12:24 PM

Преливам 

  Poetry
758 0 33
 

                Преливам


Преливам от нестихващи слова.
В живота често неизказани...
Мислите към Вечността пълзят.
В другите животи - важат ли...?

Преливам от един копнеж.
В сънища Луната пари...
Безумство (в крайния стремеж)
изригваш... после ставаш лава...

 

Преливам. В твоята река.
Приток, минал материци...
Снежна бях... И южен ураган...
За теб какво съм - питам...?

Знаеш...! Ти си синоптика...!

© Таня Георгиева All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??