29 may 2009, 20:22

Преливам се 

  Poesía » De amor
503 0 3
Преливам се -
от себе си в себе си.
И по-жизнено и нежно
тялото ми става.
Любов от душата ми струи -
прелива от мен,
като вълшебен прашец.
Разнася се и се слива в
неизмерните пространства.
Загнездват се любовните частици,
прераждат се и на подобните
трепети откликват.
Вихрушка разиграват и мощно
при мене се завръщат.
Искат ме, жадуват ме -
в мене затанцуват те.
Сливам се и преливам се
в любовта си неизмерна.

© София Русева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??