29.05.2009 г., 20:22 ч.

Преливам се 

  Поезия » Любовна
504 0 3
Преливам се -
от себе си в себе си.
И по-жизнено и нежно
тялото ми става.
Любов от душата ми струи -
прелива от мен,
като вълшебен прашец.
Разнася се и се слива в
неизмерните пространства.
Загнездват се любовните частици,
прераждат се и на подобните
трепети откликват.
Вихрушка разиграват и мощно
при мене се завръщат.
Искат ме, жадуват ме -
в мене затанцуват те.
Сливам се и преливам се
в любовта си неизмерна.

© София Русева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??