18 jul 2007, 9:07

ПРЕЛЮДИЯ ОТ ДУМИ 

  Poesía
455 0 4
Прав път уж, а се мержелее,
мрачина в безкрай се лее.
Всички дадености си приел,
много заблуди си разбил.

Залез, изгарящо те посреща,
със изповед те изпраща,
с озарение осезаемо,
с прозрение опрощаемо.

С конец, равнини начертани,
зелени, навсякъде простряни,
от сутрин до залез целувани,
вземи си от тях думи, неиздумани!

© Мариола Томова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??