18.07.2007 г., 9:07 ч.

ПРЕЛЮДИЯ ОТ ДУМИ 

  Поезия
453 0 4
Прав път уж, а се мержелее,
мрачина в безкрай се лее.
Всички дадености си приел,
много заблуди си разбил.

Залез, изгарящо те посреща,
със изповед те изпраща,
с озарение осезаемо,
с прозрение опрощаемо.

С конец, равнини начертани,
зелени, навсякъде простряни,
от сутрин до залез целувани,
вземи си от тях думи, неиздумани!

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??