23 mar 2018, 9:59

Преобразена 

  Poesía
302 0 0

Казах ти: ”До теб ще бъда всеки миг.”

и ще устоя до края, за да бъде така.

Ако трябва светът ще чуе моя вик,

но заедно ще вървим ръка за ръка.

 

Ти ме правиш щастлива и обичана,

учиш ме да бъда по-добър човек.

От другите била съм и отричана,

но за всичко ти си моят цяр и лек.

 

Ти си моята опора и богатство.

Отдавам ти се с цялата си душа.

Живот без любов е светотатство,

за това няма да живея никога така.

 

С теб ставам пак невинно, малко дете.

Забравям за женската сила в мене.

Обичта ми като нежно цвете расте,

грижи се за нея във всяко едно време.

© Николина Барбутева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??