Казах ти: ”До теб ще бъда всеки миг.”
и ще устоя до края, за да бъде така.
Ако трябва светът ще чуе моя вик,
но заедно ще вървим ръка за ръка.
Ти ме правиш щастлива и обичана,
учиш ме да бъда по-добър човек.
От другите била съм и отричана,
но за всичко ти си моят цяр и лек.
Ти си моята опора и богатство.
Отдавам ти се с цялата си душа.
Живот без любов е светотатство,
за това няма да живея никога така.
С теб ставам пак невинно, малко дете.
Забравям за женската сила в мене.
Обичта ми като нежно цвете расте,
грижи се за нея във всяко едно време.
© Николина Барбутева All rights reserved.