Най-страшната истина била
да срещнеш в огледалото истината.
Огледала, огледала -
толкова мои копия,
какво бих си казала с вас?
Коя е най-страшната лъжа?
Нима да срещнеш по пътя
истината?
Очите на лъжата са безпосочни.
Затворен свят. Без цвят.
Истината, заключена зад
омагьосани врати...
Срещнеш ли я веднъж
някъде и ти,
ще останеш без оръжие,
защото се е превърнала в
лъжи!
Фотографирай спомените, в албум ги събери
и като боклук непотребен черно-белите изхвърли!
Платната на живота си опъни
и събери ги срещу суша от добри думи,
че душата ти припява със славееви песни:
"Ах, къде е колелото на Съдбата?"
© ДИМА Todos los derechos reservados
Внушително!
Изящно!
Но ,аз се влюбвам в черно-белите снимки-по -незабравими са за мен . Самата светлина ме привлича и настроението от снимките-черно-белите.