24 ago 2023, 9:34

Преосъзнаване 

  Poesía
195 0 0

Какво от тебе зависи? –

Авторство, текст, стил -

не са твои. Дори правописа.

 

Който те е съчинил,

Той да му мисли!

© Вълчо Шукерски Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??