3 feb 2019, 22:11

Преоткривам Те 

  Poesía
279 2 0

С колело в рано утро по алеите хвърча,

искрящи след дъжда са – алеи огледало.

С карамелен вкус денят, усмихнат замълча

и детската ми вяра ме покрива в светло бяло.

 

Завивам в парка, в парка до дърветата,

И нежно ме прегръща шумът на есента.

Медено листата росни сочат ми пътеката,

А пътеката ме води във необятността.

 

Сред трясъка на бурята – настъпва тишина,

в мрака, Татко, Ти разкриваш Своя изход.  

Немея пред безкрайната Ти добрина,

пред величието на неповторим произход.

 

С колело в рано утро по алеите хвърча,

искрящи след дъжда са – алеи огледало.

С карамелен вкус денят, усмихнат замълча

и детската ми вяра ме покрива  в светло бяло.

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??